Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τι γίνεται με τις απεργίες των καθηγητών

Όσον αφορά τα πανεπιστήμια η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΔ έλεγε πως για την Δευτέρα 10/9 προτείνεται να γίνουν απεργιακές κινήσεις από τους συλλόγους των καθηγητών, κάτι που δεν σημαίνει ότι όλοι οι σύλλογοι στην Ελλάδα θα κάνουν απεργίες και πως όλοι οι καθηγητές θα συμμετέχουν. Το αν θα κάνει ο κάθε καθηγητής απεργία ή όχι εξαρτάται, τις περισσότερες φορές, από τον ίδιο καθηγητή. Αυτό σημαίνει ότι καλό θα είναι να στείλετε ένα email ή να κάνετε ένα τηλεφώνημα στο γραφείο του καθηγητή σας ή ακόμα και στην γραμματεία για να είστε 1000% σίγουροι αν θα γίνει το μάθημά σας την επόμενη εβδομάδα ή όχι. Άλλη τρόποι πληροφόρησης θα μπορούσαν να είναι οι ανακοινώσεις έξω από τα γραφεία των καθηγητών ή τις γραμματείες, τα προσωπικά site των καθηγητών ή ακόμα κα τα social accounts τους.
Όσον αφορά τα ΤΕΙ η ΟΣΕΠ-ΤΕΙ ανακοίνωσε πενθήμερη απεργία Δευτέρα 10/9 με Παρασκευή 14/9. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι καθηγητές είναι υποχρεωμένοι να απεργήσουν. Γι' αυτό και πάλι καλό θα είναι να μάθετε απευθείας από τους καθηγητές σας ή από την γραμματεία αν θα γίνει μάθημα ή όχι.
Η μόνη εξαίρεση όπου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα είναι το Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του οποίου ο αντιπρόεδρος δήλωσε πως το ίδρυμα αναστέλλει την λειτουργία του την Δευτέρα 10/9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις ΕΣΥ !!!

Σχολίασε στο Facebook

Subscribe Now: Rss Feed

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner