Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρώτους 100 facebook.fans και αυτό είναι μόνο η αρχή. Σε λιγότερο από ένα χρόνο και χωρίς διαφημιστές καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα πολύ δυνατό κοινό, αναγνώστες διαφόρων ηλικιών, κυρίως όμως φοιτητές !!!
  Το 2012 πλησιάζει στο τέλος του και ευτυχώς τα σενάρια καταστροφής του κόσμου των Μάγια δεν επαληθεύτηκαν. Μια δύσκολη χρονιά για όλους 'μας τελειώνει και μια νέα ξεκινά με αισιοδοξία και πολλές ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Ως proedrikanea.blogspot.gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη στήριξη που μας δίνεται. Εμείς θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να σας ενημερώνουμε για όλα τα θέματα που αφορούν εσάς.
  Όσον αφορά τους αναγνώστες μας στα Γιάννενα(και ίσως και σε άλλες πόλεις) το νέο έτος θα σας περιμένει με πολλές εκπλήξεις, νεότερα εντός των επόμενων εβδομάδων.
  Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Mathimatikos Web Radio και τους συντελεστές του για την άψογη συνεργασία. Τη νέα χρονιά ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να γίνει ακόμη πιο δυνατή.

ΥΓ: Για όσους δεν έχουν κάνει like στη σελίδα μας στο facebook έτσι ώστε να διαβάζουν πρώτοι τα άρθρα του blog, θα μας βρείτε εδώ find us on facebook !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις ΕΣΥ !!!

Σχολίασε στο Facebook

Subscribe Now: Rss Feed

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner