Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Χ-ωρίς coach



Χωρίς coach αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Χάποελ , η πρώτη λοιπόν μεταγραφή κατ' εμέ θα πρέπει να είναι προπονητής και μετά όλα τα άλλα παίκτες κλπ. Ένας προπονητής που βρίσκεται πάνω από ένα μήνα στην ομάδα, την προετοίμαζε ένα μήνα για το συγκεκριμένο ματς. Στα φιλικά άλλους δοκίμαζε, στο πρώτο επίσημο άλλους έβαλε, η ομάδα ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο δεν έβγαλε ούτε έναν συνδυασμό ούτε μία κάθετη πάσα(αν εξαιρέσουμε στο 90 το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς), δίχως ενέργεια, δίχως πάθος απλά ΤΙΠΟΤΑ. Ήταν σαν να βλέπεις 11 καινούριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν μεταξύ τους πρώτη φορά και μιλάμε για μια εντεκάδα ίδια με πέρυσι(εκτός των δύο μπακ). Ο προπονητής πρέπει να είναι η πρώτη μεταγραφή όταν μάλιστα λέει ότι πήρε καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία καλή ομάδα αρνούμαι να σχολιάσω περαιτέρω περί Βίκτορ Σάντσεθ(πρέπει να φύγει όχι σήμερα χθες).

Πάμε στους παίκτες, δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα με αυτούς τους παίκτες θα κάνει πρωταθλητισμό πόσο δε να περάσει στους ομίλους του champions league. Όταν ο καλύτερος σου παίκτης είναι ο Σεμπά τότε να παρατήσουμε τη μπάλα να βλέπουμε μόνο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός θέλει 3 ενδεκαδάτους, ένα σέντερ μπακ, ένα εξτρέμ και ένα γκολτζή. Αν φύγει ο Κασάμι πρέπει να πάρει και εκεί. Μανιάτης παίκτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όσο παίζει στον Ολυμπιακό εκτίθεται και ο ίδιος και η ομάδα.

Ο Μαρινάκης καλά τους τα είπε αν δεν προκριθούν να μην γυρίσουν, αλλά έχει κάνει πολλά λάθη και αυτός, την ομάδα την έχει στον αυτόματο όλο το καλοκαίρι(από τη στιγμή που έφυγε ο Σίλβα, μάλλον τη ψυλλιάστηκε ο πορτογάλος). Πρέπει από την αρχή να δώσει ώθηση με μεταγραφές με καινούριο προπονητή αυτός ξέρει και αυτός πρέπει να βρει τον τρόπο, ένα κίνητρο κάτι να παίξουν μπάλα.

Τέλος πάντων, είναι νωρίς ακόμη για απόλυτα συμπεράσματα ας περιμένουμε να δούμε τον Ολυμπιακό μέσα στο Ισραήλ, αλλά το σίγουρο είναι ότι ΑΥΤΟΣ ο Ολυμπιακός που είδαμε την Τετάρτη δεν πάει πουθενά και εκτός και εvτός συνόρων(καθώς έχουν ενισχυθεί και οι υπόλοιποι). Πάντως πολύ φοβάμαι ότι η πρώτη σφαλιάρα(στο μάγουλο) πλησιάζει.

Υ.Γ. Ο Ντα Κόστα αυτός είναι αυτό μπορεί να παίξει να γίνει Μέλμπεργκ δηλαδή;; Ας πάρει ο Μαρινάκης ένα σέντερ μπακ γιατί οι αποδοκιμασίες δεν ήταν τόσο για τον Ντα Κόστα αλλά για το ότι η ομάδα χρειάζεται σέντερ μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις ΕΣΥ !!!

Σχολίασε στο Facebook

Subscribe Now: Rss Feed

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner