Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στο μυαλό του Πέτρου Μαυρογιαννίδη - Αδικημένος και ευνοημένος ταυτόχρονα...

Αδικημένος και ευνοημένος ταυτόχρονα…








Ο Κώστας Μήτρογλου, κάνει "παπάδες" φέτος στον Ατρόμητο, όπως και πέρσι με τον Πανιώνιο. Στον Πειραιά δεν λέει να...στεριώσει, ο Κώστας Μήτρογλου αδικείται αλλά περιέργως ευννοείται σύμφωνα με την εξέλιξη της καριέρας του.


Έχει απασχολήσει πολλές φορές τα άρθρα των δημοσιογράφων κατά καιρούς και με πολλούς τρόπους. Κυρίως για δύο λόγους. Πρώτα για το σκοράρισμά του που κρατάει ομάδες στην κατηγορία (Πανιώνιος) και οδηγεί άλλες ομάδες στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία τους (Ατρόμητος). Και δεύτερον για το αν έχει θέση στον Ολυμπιακό, ο οποίος προτιμά λόγω Βαλβέρδε να τον δίνει δανεικό δεξιά κι αριστερά. Ο Κώστας Μήτρογλου κάθε χρόνο είναι και καλύτερος και εφέτος έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα, πράγμα σπάνια για δανεικό παίκτη σε ομάδα ίδιας κατηγορίας. Ο Βαλβέρδε δεν τον θέλει, επειδή δεν είναι κινητικός έξω από την περιοχή.
Ο Δώνης δηλώνει ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ. Ο Μαρινάκης προβληματίζεται για το ενδεχόμενο μήπως μείνει ο Βαλβέρδε και δώσει πάλι εντολή να δοθεί δανεικός. Ο Σπανός τρέμει στην ιδέα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και δεν χρησιμποιηθεί λόγω του δανεισμού. Όλα αυτά για έναν παίκτη που κόστισε ελάχιστα, αλλά έχει αφήσει ήδη το στίγμα του σε τρεις ομάδες και θέτει μεγάλη υποψηφιόητα για το βασικό φορ της Εθνικής στο Euro της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
Νομίζω ότι είναι από τις περιπτώσεις που με την διαχείριση που έχει είναι και αδικημένος, αλλά και ευνοημένος ταυτόχρονα. Στον Ολυμπιακό ίσως αδικείται γιατί δεν είναι στο ρόστερ, αλλά οι τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού, έχουν σκοράρει συνολικά 38 γκολ. Και αναφέρομαι σε Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς. Ευνοείται όμως από το γεγονός ότι στις ομάδες που πάει δανεικός κάνει άριστα τη δουλειά του και θέτει υποψηφιότητα για την φανέλα της Εθνικής ειδικά την ώρα που ο Γκέκας δεν ξέρουμε αν θα είναι απόλυτα έτοιμος.
Το παιχνίδι του είναι «περίεργο». Μπορεί να είναι αδιάφορος για 90 λεπτά και να σκοράρει στα τελειώματα, χαρίζοντας βαθμούς στην ομάδα του. Όπως στο ματς με την Ξάνθη, που είναι καλά κλεισμένος από τα στόπερ του Ουζουνίδη και δέκα λεπτά πριν το τέλος, εκμεταλλευόμενος το κλέψιμο του Αναστασάκου, κάνει κούρσα 45 μέτρων, τρεις τέσσερις τρίπλες και σκοράρει. Κι εκεί που τρεις συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να του βάλουν τις φωνές επειδή δεν τους έδωσε πάσα και ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του, τρέχουν να τον αποθεώσουν για το γκολ και το τρίποντο που χάρισε στους Περιστεριώτες…
Η επιστροφή του στο λιμάνι, από πολλούς μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Αλλά μέχρι τότε, έχει να «βγάλει» τον Ατρόμητο πλέι οφ, να τον οδηγήσει στον τελικό του Κυπέλλου και να πάρει μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση με την ομάδα του στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις ΕΣΥ !!!

Σχολίασε στο Facebook

Subscribe Now: Rss Feed

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner